Motivational pentru toti oamenii !

Sursa:

Am tradus din franceza si am dezvoltat si ideile expuse in video-ul de mai sus.

Cu totii suferim zilnic si viata este scurta ! De ce sa aduci negura in ea cand poti aduce zambet, bucurie si fericire , indiferent ce se va intampla !

Orice lucru pe care il spui sa faci , celalalt il percepe in mod diferit , in mod corect, ori eronat. Un zambet, o gluma, o incurajare catre altii, un spirit galagios, un cascat, un sforait etc 🙂

Orice gest neinsemnat , pentru el esti judecat.(cu balante diferite mai bune sau mai rele)

 

Care e problema voastra? Care e problema voastra cu oamenii care nu sunt ca voi?

Sunteti gelosi sau aveti ura in voi care justifica acest comportament?

Si asta doar pentru ca ei nu sunt idealul care il cautati ori au o fata perfecta.
Vreti sa ii vedeti cum cad, nu ? Va place cand ei sufera?

Sa ii puneti in depresie , sa ii afisati si aratati cu degetul prin diverse mijloace? Lipsite de sens, dupa ce sunteti vinovati si faceti rau?

Va simtiti superiori facand asta?

Nu aveti decat sa faceti asta. Viata e cel mai important dar de la Dumnezeu si chiar daca suferim, vom merge mai departe , demn, zambind !

Sunteti stupizi, ridicoli, penibili, imaturi(emotional si spiritual). Nu puternici si independenti cum ati crede , lasa-i pe idiotii aia doar eu am dreptate hai la magazin la toale ori alte activitati , doar eu guvernez si decid totul si dispun de oameni conform intereselor mele ! Felicitari pentru modul constructiv in care va claditi viata si modul in care credeti ca asta e viata ! (nu o spun cu ironie sau rautate, dar imi produceti mila!)

”Si idiotul va reveni mereu Ă®n viata ta, cu o alta fata Ă®nsa – ca sa fie mai greu de recunoscut.
Si tu îl vei primi, crezând de fiecare data ca lucrurile vor fi mai bune, doar pentru ca fata e
diferita – desi tu esti absolut la fel.” Ioan Stoenica.

Lucrurile nu pot fi mai bune pâna când nu devii tu mai bun, oricât de mult te-ai lupta împotriva acestei idei.
Pentru voi este normal sa va bateti joc si sa raniti. Asta stiti sa faceti, asta faceti cu toata lumea, va criticati si proprii prieteni cand acestia nu sunt de fata si faceti doar rau (din mandrie!) , desi va mintiti zilnic ca nu veti mai gresi, ori ca veti face fapte bune, ori faceti cateva fapte bune izolate.

Fara sa stiti ca acest lucru pot avea un impact emotional asupra celui ranit si umilit. Nu aveti de unde sti ce fac acele persoane cand se intorc acasa.
Insultele si tot raul primit li se invart in cap, ar vrea sa riposteze , dar iubesc viata si lumea si au nevoie de pauza , de liniste. Un zbucium imens.

Asa ajung tinerii sa fie emo….sa-si ia viata…dar ca parinti trebuie sa ii ajutam sa explicam obstacolele vietii de liceu si rautatea cu care au de-a face zilnic si tot ce li se poate intampla rau sa fie pusi in garda.

Nu vor sa mai traiasca, sa manance, sa iubeasca in viitor.

Iubirea nascuta din ura precedenta , e o iubire moarta.O pedeapsa. Mandria e doar un distrugator de destin. De ce ai face asta ? Automutilare?

Cei care sunteti victime nu fiti victime ! Nu faceti tampeniile astea !

Cu toate astea persoana aceea incearca sa mearga mai departe, zambeste si glumeste ! Dar sufletul ei este terci.
Si lupta de a deveni plin la loc, de a renaste in iubire si compasiune. Dar e nevoie de putin timp.

La prima vedere acea persoana poate parea o persoana plina de fericire si bucurie, de a avea o viata perfecta.
Dar nu va inselati, acea persoana sufera si are nevoie de ajutor.

Opriti-va sa umiliti oamenii pentru placerea voastra, nu este o pasiune, o moda sau ceva ce va face sa pareti mai puternici, ori sa aratati cat de usor treceti peste un lucru neplacut (de care va faceti vinovat/vinovata!) aratand forta , mandrie si rautate ! Si faceti asta timp de luni bune, ca cel pe care l-ati ranit sa riposteze? Ca sa aratati apoi cu degetul ….vedeti eu am dreptate mereu am dreptate…Absolut penibil pentru voi….produceti mila …si scarba.

Atat..
Mintind pe altii , va mintiti pe voi !

E doar un cosmar de trait pentru victimele voastre ca va cad in cale. Alti idioti/idioate va vor iesi in cale voi veti proceda la fel , crezand ca viata e facuta doar din mofturi si talente, nu din lupta, zbucium si iubire. Si efort comun pas cu pas.

Puneti-va pentru cateva momente in pielea lor. Incercati sa-i intelegeti si sa-i ajutati.

Sa nu ajunga sa-si rapeasca viata , ori idealurile si pasiunile. Cu toate ca vor face asta pot fi in situatia de a fi in continuare condamnati de calai, din invidie si rautate. Nu sunteti victime, continuati sa luptati ! Si dati afara calaii din viata voastra…definitiv ! Nu va merita nici aprecierea, nici respectul  , nici atentia, nici prietenia ori iubirea !

Si pentru victime….sfat important….luptati-va ….aveti dreptul la liniste, bucurie si respect.
Nu fiti atenti la insulte , critici. Mergeti mai departe. Bucurati-va in continuare de viata !

Adevarata libertate nu o gasesti la anumiti oameni in care crezi/ai crezut orbeste si care te dezamagesc/te-au dezamagit, ci doar in munte. Sa ai curajul sa faci mereu pasii pe care ti-i doresti e singurul fel de a arata ca te increzi in Dumnezeu.

Traiti-va viata ! Cum doriti voi sa o traiti conform pasiunilor voastre ! Si lasati starile negative si depresive in spatele vostru !

Sunteti puternici, nu va lasati doborati de nimeni si nimic ! Daca nimeni nu crede in voi…eu va pot spune un singur lucru:

Ca eu cred in voi ! Luati ce e mai bun din om…..nu-l provocati mereu, nu-l doriti doar cand nu il puteti avea, nu incercati sa vedeti in el doar 1-2 bucati si sa-l schimbati fortat , jignind sau criticand si boscorodind in permanenta.

Bucurati-va de viata ! Dumnezeu a pregatit ceva bun pentru fiecare !

Combateti actele imature ale calailor, uitati-va in oglinda.

Oamenii care fac rau nu merita lacrimile voastre, pentru nimic in lume ! Nu renuntati la visele voastre ! Niciodata !

Pentru noi toti e timp sa ne dorim sa ni se indeplineasca visul, oricare ar fi el!

“”Destinul conduce jumatate din viata fiecarui om, iar caracterul cealalta jumatate.” Alfred de Vigny”

Ce mai asteptati? Voi sunteti raiul sau iadul pentru VOI SI PENTRU ALTII !

 

 

 

One thought on “Motivational pentru toti oamenii !

Leave a comment